Opis:

Kiedy zdecydować się na oddanie samochodu do skupu? Zawsze wtedy, gdy dany kierowca chce jak najszybciej pozbyć się pojazdu i otrzymać gotówkę na miejscu. Jest to także ciekawa propozycja w momencie, gdy nie ma on czasu ani też chęci na przygotowanie samochodu do sprzedaży. Mowa tu między innymi o wykonaniu fotografii, które zostałyby umieszczone na aukcji, dokładnym wyczyszczeniu wnętrza auta, jak również pozbyciu się defektów w postaci rys, wgnieceń i nie tylko. Miejscem oferującym korzystne ceny jest auto skup w Bydgoszczy Autokasacja u Jacka. Mogą się tu zgłaszać wszystkie osoby, niezależnie od stanu swojego samochodu.

Przewagą skupów nad komisami jest fakt, że w tym przypadku kierowca nie będzie musiał płacić prowizji, co jest dla niego bardzo opłacalne. Co więcej, otrzymuje on gotówkę lub też przelew natychmiast po podpisaniu umowy. Do skupów zgłaszają się także właściciele samochodów powypadkowych, czyli takich, które nie nadają się do dalszej jazdy. Pracownicy mogą odebrać takie auto, a to za sprawą profesjonalnych lawet.

Data dodania: 08-06-2019

O firmie:

Nazwa firmy: Autokasacja U Jacka

Domena: https://auta-skup.com/

Adres: Marii Danilewicz-Zielińskiej 6

Miejscowość: Aleksandrów Kujawski

Kod pocztowy: 87-700

Opinie o Autokasacja U Jacka

Brak komentarzy! Bądź pierwszy/a!

Oceń firmę (0 z 0 głosów)