Opis:

Firma Pretty Little Weddings powstała z myślą o wszystkich przyszłych Parach Młodych. Jej ofertą jest kompleksowa organizacja ślubu i wesela w Poznaniu lub okolicach.

Dla doświadczonej konsultantki ślubnej najważniejsze jest to, by klienci byli w pełni zadowoleni z efektów jej pracy. Dokłada ona wszelkich starań do tego, by działać zgodnie ze wszelkimi oczekiwaniami i preferencjami podopiecznych. Wykorzystując swoją ogromną wiedzę zbieraną przez lata i potężną pasję do tego, co robi, jest w stanie realizować nawet najbardziej szalone pomysły przyszłych nowożeńców.

Każda para, która zdecyduje się na skorzystanie z pomocy specjalistki, może być pewna, że zadba ona o wszystkie najdrobniejsze szczegóły uroczystości. Zorganizowana przez nią ceremonia zaślubin z pewnością będzie wyglądać dokładnie tak, jak wymarzyli sobie nowożeńcy.

Data dodania: 21-06-2019

O firmie:

Nazwa firmy: Pretty Little Weddings

Domena: https://prettylittleweddings.pl

Adres: Augustyna Szamarzewskiego 44b

Miejscowość: Poznań

Kod pocztowy: 60-552

Telefon: 606225630

Opinie o Pretty Little Weddings

Użytkownik enoutor napisał:
Moim zdaniem z Pretty Little Weddings twój ślub będzie dopięty na ostatni guzik i zyskasz pewność, że wszystko się uda. Dziękujemy za współpracę i pozdrawiamy. :)
Data: 2019-09-13 14:42:20